Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ungaria, rănit grav după ce a căzut cu motocicleta pe Transalpina. A pierdut controlul autovehiculului, într-o curbă

Publicat

motocicleta

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ungaria a ajuns la spital cu fracturi de membre şi traumatism la coloană după ce a căzut cu motocicleta pe Transalpina. A rămas internat la spitalul din Sebeş.

Luni, 4 august, la ora 18.47, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către echipajul de ambulanţă al Spitalului Municipal Sebeş, cu privire la faptul că a preluat o victimă a unui accident rutier care a avut loc pe DN 67 C între localităţile  Şugag – Tău Bistra.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că J.M., un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Puspokladany, Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Tău Bistra – Şugag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar, la km 114, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra acesteia şi a căzut în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, motociclistul a suferit fracturi de membre şi un traumatism la nivelul coloanei cervicale, rămânând internat în spitalul din Sebeş.

J.M. a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţia faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax