Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Vâlcea, reținut la Sebeș pentru pescuit ilegal pe un lac privat. Complicii săi au reușit să fugă

Publicat

pescuit

Un bărbat din județul Vâlcea a fost reținut de polițiști la Sebeș, după ce a încercat să prindă pește din balta unei societăți comerciale din comuna Doștat. Alte patru persoane care-l însoțeau au reușit să fugă. Polițiștii au găsit două bărci pneumatice, dar și plase monofilament.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 8.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale din comuna Doștat, cu privire la faptul că a observat, pe lacul deținut de societate, două bărci și mai multe persoane care, la observarea paznicului, au fugit.

Polițiștii s-au deplasat în zonă, iar în urma cercetărilor efectuate împreună cu reprezentanții societății, l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din județul Vâlcea și au găsit două bărci pneumatice, în care se aflau 3.000 de metri de plasă monofilament, precum și alte obiecte folosite la pescuit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost însoțit de alți 4 bărbați, a căror identitate a fost stabilită, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, tot din județul Vâlcea, care au reușit să-și asigure scăparea, folosind două autoturisme.

Față de bărbatul de 34 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tentativă la furt calificat” și ”producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de tip plasă monofilament” și fac cercetări în vederea găsirii celor 4 bărbați care se sustrag cercetărilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax