Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Valea Lungă, cu dosar penal după ce a condus băut şi fără permis o maşină fără plăcuţe de înmatriculare

Publicat

Un bărbat din Valea Lungă este cercetat de poliţişti după ce a fost surprins la volanul unor maşini sub influenţa alcoolului, fără permis. Avea o alcoolemie de 1,24  mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducea o maşină fără plăcuţe de înmatriculare.

Marţi, 15 iulie, la ora 22.10, în timp ce executau  serviciul de patrulare  pe str. Principală din satul Tăuni, comuna Valea Lungă, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au oprit pentru control un autoturism care era condus pe drumurile publică fără să aibă montate numere de înmatriculare.

Cu ocazia verificării documentelor s-a stabilit că bărbatul de 56 de ani, din comuna Valea Lungă nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cadrul acestor activităţi poliţiştii s-au sesizat că bărbatul este sub influenţa alcoolului fapt pentru care au procedat la testarea acestuia aparatul alcooltest marca Drager, care a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate