Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Valea Lungă, cu mandat european de arestare pentru trafic de migranţi, prins de poliţiştii din Alba. Era dat în urmărire internaţională

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Valea Lungă, a fost reţinut de poliţiştii din Alba. Are mandat european de arestare pentru trafic de migranţi, emis de autorităţile ungare, după ce a ajutat un cetăţean sirian să treacă ilegal frontiera, contra unei sume de bani.

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internațională al Poliţiei Române.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 12 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Valea Lungă, au depistat, pe raza comunei, un bărbat de 47 de ani, din localitate, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de faptul că, în noaptea de 23/24 iulie 2015, împreună cu alte persoane, a facilitat tranzitarea statului ungar, prin zonele nepermise ale frontierei, de către un imigrant sirian, contra unei sume de bani.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax