Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Veseuș, cercetat de polițiști. A lovit cu mașina un autoturism parcat și a refuzat testarea cu aparatul etilotest

Publicat

Un bărbat din Veseuș este cercetat de polițiști după ce ar fi lovit cu mașina un autoturism parcat și mai apoi ar fi părăsit locul faptei. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotestul și recoltarea de probe biologice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 martie 2020, în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 43 de ani, din localitatea Veseuș, cu privire la faptul că autoturismul său, care era parcat în afara părții carosabile, în apropierea imobilului de domiciliu, a fost lovit de un alt autoturism, iar șoferul a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din localitatea Veseuș, care a condus autoturismul.

Întrucât conducătorul auto ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde de asemenea, a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax