Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Vinerea, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu

Publicat

Un bărbat de 66 de ani din Vinerea a fost reținut de polițiștii din Cugir după ce și-a agresat soția. Pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 mai 2024, în jurul orei 19:00, în urma unui apel prin 112, prin care o femeie a sesizat faptul că a fost agresată de soț, polițiștii din Cugir au intervenit la o locuință din localitatea Vinerea.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 66 de ani și-ar fi agresat soția, în vârstă de 54 de ani, provocându-i leziuni la nivelul capului și la un braț.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, pe numele lui a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax