Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Zlatna, arestat preventiv. Ar fi violat o tânără de 19 ani, într-o locuință din oraș

Publicat

Un bărbat din Zlatna a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru viol. Agresiunea a fost reclamată la poliție de către o tânără de 19 ani.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 9 februarie, Poliția Orașului Zlatna a fost sesizată de către o tânără de 19 ani, cu privire la faptul că un bărbat din Zlatna ar fi violat-o.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 5/6 februarie 2024, în timp ce se aflau în incinta unei locuințe din Zlatna, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 33 de ani ar fi constrâns-o pe tânără să întrețină, cu el, raporturi sexuale.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Sâmbătă, 10 februarie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia.

S-a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax