Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat dintr-o comună din Alba, cercetat de polițiștii din Blaj, după ce a refuzat testarea pentru alcool

Publicat

Un bărbat dintr-o comună din Alba s-a ales cu dosar penal după ce, oprit în trafic, a refuzat și testarea etilotest, și recoltarea probelor la spital pentru alcool. Incidentul a fost semnalat în Blaj.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 27 septembrie, în jurul orei 2.50, polițiștii din Blaj au oprit pentru control un autoturism ce era condus, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din municipiu, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Valea Lungă.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

După ce a fost condus la spital, a refuzat să se supună recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz  sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Fapta este prevăzută de art. 337 din Codul Penal, în care se precizează posibilitatea de privare de libertate pentru o perioadă de la unu la cinci ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax