Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat dispărut de la domiciliu de anul trecut, găsit mort, într-o pădure din Râmeţ. Cadavrul a fost descoperit spânzurat de un copac

Publicat

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani din Râmeţ a fost descoperit într-o pădure, de un albaiulian care participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei, în locul denumit Trânca. Corpul bărbatului se afla în stare avansată de putrefacţie, iar în urma necropsiei s-a stabilit că moartea acestuia a fost una violentă, cauzată de asfixie mecanică prin spânzurare. Victima era dispărută de la domiciliu din 13 mai 2011.

Luni, 16 ianuarie, la ora 7.30, poliţia a fost sesizată de către un cetăţean de 39 de ani din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Râmeţ, în pădure, a observat un cadavru.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din lucrătorii Compartimentului Urmăriţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi tehnicianul criminalist, care au constatat că, în locul numit Trânca, la liziera pădurii, se afla cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, în stare avansată de putrefacţie, spânzurat cu o frânghie de o ramură a unui copac.
Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Aiud, iar, în urma efectuării necropsiei de către specialistul legist, a rezultat că moartea bărbatului a fost violentă şi a fost cauzată de asfixie mecanică prin spânzurare.
Persoana decedată a fost identificată ca fiind A.L. (60 de ani), din comuna Râmeţ, judeţul Alba, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax