Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat găsit cu urme de violență pe corp, la Blaj. A DECEDAT în drum spre spital. Mai multe persoane, duse la audieri

Publicat

Un bărbat a fost găsit în stare gravă, cu urme de violență pe corp, duminică dimineața, în municipiul Blaj. Acesta a fost preluat de echipaje medicale, însă din păcate a decedat la scurt timp, în drum spre spital.

Potrivit unor surse, polițiștii audiază mai multe persoane pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața.

Surse din Blaj au declarat pentru Alba24, un bărbat de aproximativ 40 de ani ar fi fost găsit de către persoanele care se ocupau cu curățenia în Blaj, duminică dimineața, în zona parcului Avram Iancu din municipiu. Acesta ar fi prezentat pe corp urme de lovituri. Două persoane ar fi reținute și duse la audieri. 

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Alba24 că un bărbat a fost găsit duminică dimineața în Blaj, prezentând urme de violență pe corp. Acesta ar fi fost preluat cu o ambulanță, însă ar fi decedat în drum spre spital.

 CITEȘTE ȘI: ”Filmul” CRIMEI din Blaj: Necunoscut omorât în bătaie, de un minor și un tânăr din localitate. Suspecții, REȚINUȚI

Bărbatul ar fi fost identificat de către polițiști și nu ar fi din județul Alba. De asemenea, mai multe persoane ar fi fost duse la audieri.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul bărbatului.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax