Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat găsit decedat în locul numit Valea Ștefăncii de pe raza comunei Lupșa

Publicat

Poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa au fost sesizaţi, vineri, de către o femeie din comuna Lupşa, în legătură cu faptul că, în jurul orelor 19.30, fratele ei a fost găsit decedat în locul numit Valea Ștefăncii, de pe raza comunei.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului a rezultat că, vineri, 1 februarie, în jurul orei 10.00, B.D., de 37 de ani, din comuna Bistra, s-a deplasat singur în pădure, pentru a coborî câțiva bușteni pe care îi pregătise în ziua anterioară. În timp ce bărbatul transporta pe umăr un buştean cu o grosime de 25 de cm şi 3 metri lungime, a alunecat pe zăpadă şi a căzut, iar buşteanul i-a căzut peste cap, strivindu-i faţa.

Văzând că nu se întoarce acasă, familia a început să-l caute. Bărbatul a fost găsit decedat, în jurul orei 19.30, de către soţia sa.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax