Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Bărbat găsit DECEDAT într-un apartament de pe strada Vânătorilor, din Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușii

Publicat

DSC_0937 Luni seara, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia.

Un echipaj al ISU Alba a intervenit la fața locului în jurul orei 22.20, pentru deblocarea ușii apartamentului.

UPDATE: Potrivit unor informaţii de la faţa locului, este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost găsit decedat în baia locuinţei. Acesta ar fi supraponderal şi ar fi avut afecţiune cardiacă. Un coleg de serviciu a anunţat la 112 faptul că acesta nu mai răspundea la telefon.

Echipajul ISU a spart un geam de la etajul III al Blocului I1C de pe strada Vânătorilor, pentru a permite accesul personalului medical şi al poliţiei, care a demarat cercetări pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs decesul.

Corpul neînsufleţit va fi transportat la serviciul de medicină legală pentru stabilirea cauzei morţii.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină la ora 22.23, pe str. Vînătorilor, din municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autoscară mecanică. Au pătruns în apartament pe geamul de la bucătărie, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 53 de ani, decedat.

 

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax