Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat găsit DECEDAT, într-un apartament din Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru deblocarea accesului în locuinţă

Publicat

pompieri

masina pompieriO persoană a fost găsită decedată într-un apartament de pe strada Dr. Ioan Suciu (fostă Gladiolelor) din Alba Iulia. Pentru accesul în locuinţă, a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

La faţa locului au intervenit şi echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care locuia singur într-un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Galdiolelor. Familia nu mai avea veşti de la el de câteva zile.

Vineri după-amiaza, după un apel la 112, echipajul ISU Alba l-a găsit decedat în locuinţă.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi suferit un infarct.

UPDATE: Cazul a fost anunțat prin apel la 112 vineri, la ora 16.38. Ușa de la apartamentul în care se afla bărbatul era închisă cu cheia în interior. Bărbatul, F. V. de 64 de ani din Alba Iulia, a fost găsit decedat pe un scaun, în bucătărie.

Trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență. Acesta a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Potrivit ISU, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină vineri, la ora 21.25, pe str. Gladiolelor, din municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Au pătruns în apartament pe geamul de la balcon, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 64 de ani, decedat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionut

    sâmbătă, 24.10.2015 at 00:44

    Asteptam amanuntele !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax