Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Bărbat găsit decedat pe şantierul seminarului teologic de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un bărbat a fost găsit decedat, joi dimineaţa, pe şantierul seminarului teologic din Alba Iulia. Polițiștii din Alba Iulia şi un echipaj ISU au fost chemaţi să intervină pentru recuperarea corpului de pe acoperișul bisericii aflate în construcție, la capătul Bulevardului Transilvaniei, spre Schit.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani din Abrud care efectua lucrări la acoperişul bisericii din complexul seminarului teologic. Acesta ar prezenta leziuni în zona capului. Oamenii legii urmează să stabilească condiţiile în care a survenit decesul.

UPDATE: Bărbatul se numeşte Kiss Mihai şi presta servicii pe şantierul seminarului, ca PFA, pentru construirea acoperişului capelei (monta plăci din cupru). Acesta se afla încă de ieri pe şantier, fiind găsit joi dimineaţa de colegi.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 9.45, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în turla unei biserici în construcţie, situată pe Bd. Transilvaniei din Alba Iulia se află o persoană care este posibil să fie decedată.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a solicitat sprijinul pompierilor pentru recuperarea cadavrului, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că K.M., de 57 de ani, din Abrud, era contractat de către reprezentanţii bisericii pentru a efectua lucrări de acoperire a bisericii.

Miercuri după-amiaza, în timp ce lucra la turlă, a decedat, probabil din cauza unui stop cardio-respirator şi a rămas agăţat în corzile cu care era asigurat.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.


Reamintim că la capătul Bulevardului Transilvaniei spre Schit se amenajează complexul nou al Seminarului Teologic „Mitropolit Simion Ștefan” din Alba Iulia, cu un cost al proiectului de peste 3 milioane de euro, bani obținuți de la Banca Europeană de Investiții, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei și Guvernul României.

Clădirea destinată cursurilor a fost inaugurată în decembrie 2012, iar lucrări de finisare mai erau de finalizat la capela cu hramul „Sfântul Simion Ștefan” aflată în centrul campusului, dar și celelalte clădiri (școala primară, sala de sport, terenul de sport și o sală de festivități).

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mishu

    joi, 12.09.2013 at 20:14

    bai mincinosilor! cine dracu v-a invatat jurnalism? muncitorul nu s-a spanzurat! v-ar prinde bine o reclamatie..

    • moderatorul de serviciu

      joi, 12.09.2013 at 21:08

      @mishu, unde vezi tu ”spanzurat”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax