Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat găsit mort în zona barajului Oaşa

Publicat

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit fără viaţă, în zona barajului Oaşa din Munţii Sebeşului. Din primele informaţii, acesta a murit înecat.

Este vorba despre R.P., din comuna Săsciori, culegător de ciuperci. Sâmbătă, în jurul orei 16.00, bărbatul s-a dus să facă o baie în baraj. A încercat să treacă pe cealaltă parte a apei, pentru a ajunge la bar. Duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00 a fost găsit în apă, la marginea barajului, spre mănăstire.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.08.2012, ora 4.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la dispariția unei persoane de sex masculin, în vârstă de 49 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba.

În cursul aceleiași zile, la orele 7.08, cadavrul bărbatului a fost găsit în lacul de acumulare al Barajului Oașa, iar, din primele cercetări efectaute de către polițiști, a rezultat că, în după-amiaza zilei de 18.08.2012, bărbatul a intrat în apa lacului pentru a face o baie, pe mal fiind identificate hainele acestuia.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Corpul lui R.P. a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Sebeș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax