Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sântimbru: Bărbat găsit spânzurat în podul casei, după ce şi-a agresat soţia

Publicat

Un bărbat de 36 de ani, din Sântimbru, a fost găsit spânzurat, în podul locuinţei sale, miercuri, în jurul amiezei. Acesta a fost identificat de poliţişti, care s-au deplasat la domiciliul acestuia, sesizaţi în urma unui conflict ce a avut loc între bărbat şi soţia sa.

Cei doi soţi, aflaţi în proces de divorţ, au fost implicaţi într-o ceartă, în urma căreia bărbatul şi-a agresat soţia. Aceasta a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, cu leziuni ce au necesitat investigaţii medicale. Sesizaţi despre conflict şi urmările acestuia, poliţiştii au mers la Sântimbru, pentru a-l identifica pe agresor. Bărbatul nu a fost găsit iniţial, iar, în urma căutărilor, oamenii legii l-au identificat în podul casei, spânzurat. Cercetările au fost demarate pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-au produs evenimentele.

Medicul Ioan Boilă, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba, a precizat că femeia prezenta plăgi multiple în zona capului, fractură de oase la picioare şi mâini, traumatism toracic şi abdominal, multiple echimoze şi hematoame la nivelul corpului. Aceasta se afla în stare stabilă.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul găsit spânzurat era angajat ca muncitor la firma „Rekord”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax