Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Bărbat găsit SPÂNZURAT, pe pasarela de la Partoş, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş

Publicat

19720092_1192504420896082_2129663172_o Un bărbat a fost găsit spânzurat, luni după-amiaza, pe pasarela de la Partoş, podul peste calea ferată, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş. Poliţia şi pompierii s-au deplasat la faţa locului.

„Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru coborârea unei persoane de sex masculin, decedată, de pe pasarelă”, a anunţat ISU Alba.

Echipaje de poliţie au fost prezente la faţa locului, pentru cercetări.

Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe o bandă de circulație.

UPDATE: Victima urmează să fie identificată de poliţişti. Nu a fost găsite acte de identitate la faţa locului. Potrivit unor surse, acesta ar fi fost găsit spânzurat cu o curea (de la pantaloni). Apelul la 112 a fost făcut de un cetăţean care lucra în zonă şi a observat incidentul.

UPDATE1: Din primele date oficiale, vârsta bărbatului decedat ar fi între 35-40 de ani. Până luni, la ora 17.00, nu fusese identificat. Pe corpul neînsufleţit nu au fost găsite alte urme de violenţă.

UPDATE: Bărbatul are între 1.70 -1.75 înălțime, greutate medie, păr de culoare neagră și barbă. Acesta era îmbrăcat într-un tricou de culoare neagră, blugi albaștri și pantofi sport. În cursul zilei de marți se va face autopsia.

YouTube video

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax