Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat în vârstă de 50 de ani arestat preventiv: A violat într-un hotel din Alba Iulia o tânără. Precizările poliției

Publicat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Acesta este cercetat pentru viol.

Bărbatul, Ioan M., din Huneoadara, a fost arestat preventiv în data de 30 ianuarie 2024 și își va petrece următoarele 30 de zile în arestul IPJ Alba.

Măsura arestului preventiv a fost dată după o anchetă a polițiștilor din Alba Iulia.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 31 ianuarie 2024.

Ce spun polițiștii din Alba Iulia

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura rețineri, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, față de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Hunedoara.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 29/30 ianuarie 2024, în timp ce se afla într-un hotel din Alba Iulia, prin violență și amenințare, ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără de 27 de ani.

În cursul zilei de ieri, 30 ianuarie, bărbatul  reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, față de bărbat fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 31.01.2024 at 11:37

    Ce căuta acea „doamnă” la acea oră în camera individului ? Preţul prestaţiei o fi fost prea mic şi a dat-o pe viol.Cusută cu aţă albă.

  2. Andreea Elena

    miercuri, 31.01.2024 at 11:48

    închisoare pentru aceste fapte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax