Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat înjunghiat de un prieten, în comuna Bucium

Publicat

Poliţiştii fac cercetări pentru a descoperi vinovatul în cazul unei altercaţii ce a avut loc între doi bărbaţi din comuna Bucium şi care s-a soldat cu înjunghierea unuia dintre ei.

Marţi, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată telefonic, cu privire la faptul că în Spitalul Judeţean Alba se află pentru acordarea de îngrijiri medicale o persoană care prezintă plăgi abdominale înjunghiate prin agresiune. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, luni seara, în jurul orelor 20.50, în timp ce se aflau în faţa unui bar din comuna Bucium, între M.F. (36 de ani) şi C.D. (53 de ani), ambii din comuna Bucium, a avut loc o discuţie contradictorie, în timpul căreia cei doi au părăsit barul. Ulterior, între ei a avut loc o altercaţie în timpul căreia C.D. i-a aplicat lui M.F. două lovituri cu un briceag, în zona abdominală. În urma leziunilor suferite, M.F. a fost transportat la Spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate, iar în funcţie de concluziile medico-legale va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax