Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbat jefuit în autogara din Sebeş şi ameninţat să nu încerce să-şi recupereze banii

Publicat

Un cetăţean a reclamat la poliţie, miercuri, că a fost victima unui furt în autogara din Sebeş. I-a fost sustrasă o bancnotă de 50 de euro, iar ulterior a fost abordat de un bărbat, care „l-a sfătuit” să nu încerce să-şi recupereze banii, pentru că ar putea avea de suferit.

Bărbatul păgubit a sunat la 112, miercuri, la ora 10.00, a anunţat furtul, iar jandarmii din Alba l-au identificat pe principalul suspect. Este vorba de Marcel B. (46 de ani), din Sebeş, care a returnat banii, în prezenţa oamenilor legii. Acesta a motivat că nu i-a furat suma respectivă, ci „a vrut doar să vadă cum arată de aproape o bancnotă de 50 de euro”. Acum bărbatul va fi cercetat penal, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt.

Jandarmii l-au depistat şi pe cel care l-a „atenţionat” pe păgubit să nu încerce să-şi recupereze suma furată. Dumitru C. (43 de ani), din Sebeş este cercetat şi el pentru ameninţare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax