Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat lovit de o maşină în satul Lunca, lângă Blaj, în timp ce mergea pe marginea drumului. A fost transportat la spital

Publicat

ambulanta

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara în localitatea Lunca, în apropiere de Blaj, pe DJ 14 B, la limita între judeţul Alba şi Sibiu. Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost lovit de o maşină. Acesta a fost transportat la spital.

Bărbatul circula pe marginea drumului în momentul în care a fost acroşat de autoturismul înmatriculat în Alba. A fost rănit şi transportat la spitalul din Blaj.

UPDATE: La ora 19.32, pe raza localităţii Lunca, la ieşirea din comuna Valea Lungă spre Copşa Mică, B.V. (46 de ani), din Campia Turzii, care conducea un autoturism Volkswagen Passat înmatriculat în Alba (proprietarul maşinii este din Alba Iulia), la kilometrul 38 plus 300 metri, pe o porţiune de drum fără curbe, nu a observat pe un bărbat care circula pe jos, în acelaşi sens de mers. P.M. (44 de ani), din Mediaş, a fost lovit cu partea dreaptă faţă a maşinii şi proiectat în afara părţii carosabile, pe acostament. A suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Blaj, unde a fost diagnosticat cu plagă contuză în zona capului. Şoferul a fost testat, însă nu se afla sub influenţa alcoolului.

Pietonul a suferit mai multe leziuni şi a rămas internat sub supraveghere medicală în spitalul din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax