Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat prins în flagrant la Aiud în timp ce fura geanta unei angajate a spitalului şi trei dosare penale la firme din Cîmpeni. Rezultatele controalelor poliţiei

Publicat

La Aiud şi Cîmpeni, poliţiştii au organizat, joi, acţiuni efective mărite, pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, precum şi pentru combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.Oamenii legii l-au prins în flagrant pe un bărbat care încerca să fure geanta unei femei în spitalul din Aiud şi au întocmit trei dosare penale la Cîmpeni.

În Aiud, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.590 lei, majoritatea pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, l-au prins în flagrant pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cluj Napoca, care a sustras poşeta unei angajate a spitalului din Aiud. Prejudiciul reclamat de păgubită este în valoare de 400 de lei şi a fost recuperat integral de poliţişti. Faţă de M.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Poliţiştii din Cîmpeni au efectuat 9 controale le agenţii economici şi au verificat 37 de autovehicule iar pentru nereguli constatate, au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.070 lei şi au întocmit trei dosare de cercetare penală. Este vorba despre infracţiuni economico-financiare privind nerespectarea regimului mărcilor înregistrate. Neregulile au fost descoperite la agenţi economici.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax