Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat prins la Alba Iulia, în timp ce fura un colet de peste 3000 de lei, dintr-un easybox. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat a fost prins în flagrant, la Alba Iulia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce fura un colet dintr-un easybox. Polițiștii l-au reținut și au descoperit că acesta ar fi furat colete, din alt aparat similar.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Zlatna, a fost prins în flagrant delict, de către polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din Alba Iulia.

Acesta a fost identificat imediat după ce a sustras un colet, în valoare de 3.298 de lei, dintr-un compartiment al unui automat ce aparține unei societăți comerciale specializată în livrarea de colete, amplasat pe strada Lalelelor din Alba Iulia. Anterior, bărbatul ar fi forțat mai multe compartimente ale aparatului.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 17/18 mai 2024, folosindu-se de același mod de operare, acesta ar fi sustras mai mute colete, dintr-un aparat similar, amplasat pe strada Ghioceilor din Alba Iulia.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, urmând să fie cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax