Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL la Alba Iulia. Un bărbat a decedat după ce a fost îngropat în nisipul descărcat dintr-o volă

Publicat

smurd

Un bărbat din Mihalț și-a pierdut viața vineri după-amiaza după ce a fost surprins și acoperit cu nisip, în apropierea şoselei de centură a oraşului Alba Iulia. Bărbatul curăța un buncăr de alimentare a unei betoniere în momentul în care un coleg, care nu avea cunoștiință de prezența sa în interiorul buncărului, a descărcat peste acesta nisip dintr-o volă.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 17:20, un bărbat de 58 de ani, din comuna Mihalț, angajat al unei societăți comerciale de pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în timp ce curăța un buncăr de alimentare a unei betoniere, a fost surprins și acoperit cu nisip descărcat dintr-o volă era condusă de un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, care nu avea cunoștiință de prezența colegiului său în interiorul buncărului.

În urma accidentului, bărbatul de 58 de ani a decedat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și securitate în muncă.

UPDATE 1: Bărbatul a decedat.

Incidentul s-ar fi petrecut în zona staţiei de betoane de la Drâmbar.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un bărbat în vârstă de circa 45 de ani a fost prins sub un mal de nisip, în incinta unei societăţi comerciale situată pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia. Poliţia face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    vineri, 25.05.2018 at 22:00

    Scrieti NUMELE statiei. in zona Centura-Drambar ar fii FLOREA ??
    Poza e de arhiva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax