Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a decedat după, prins sub pământ pe un șantier din Benic. Intervenție dificilă, de 6 ore, a pompierilor

Publicat

colaj pompieri

Un accident de muncă a avut loc marți în jurul orei 15.30, în localitatea Benic. Un bărbat care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din localitate a fost prins sub un mal de pământ. Pentru salvarea acestuia au intervenit pompierii din Alba Iulia.

UPDATE: ISU Alba a precizat că la ora 20.50, pompierii au reuşit să scoată corpul neînsufleţit din şanţul de canalizare acoperit cu pământ. Intervenţia a durat aproape şase ore, pentru că a fost nevoie de stabilizarea malurilor de pământ.

UPDATE Ora 16.25: Potrivit ISU Alba, persoana prinsă sub malul de pământ, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a decedat.

pompieri, salvare, isu

Bărbatul care a decedat era angajatul unei firme care se ocupa de executarea lucrărilor de modernizare a canalizării localității.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea persoanei și stabilizarea malului de pământ.

pompieri, salvare, isu

Potrivit ISU Alba detașamentul de pompieri Alba Iulia  a intervenit, marţi după-amiaza, cu două autospeciale, un container de căutare-salvare MULTIRISC și o ambulanță SMURD pentru evacuarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ din localitatea Benic.

pompieri, salvare, isu

foto: ISU Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax