Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat reținut 15 zile de Curtea de Apel Alba Iulia, în baza unui mandat european de arestare

Publicat

actiune politia

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus reținerea unui bărbat de 37 de ani pentru o perioadă de 15 zile. Pe numele acestuia există un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare germane, fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului și infracțiuni de fals. Bărbatul a fost prins de polițiștii din Sibiu, pe raza localității Poiana Sibiului și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus arestarea provizorie, pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 06 martie 2018 şi până la data de 20 martie 2018, cu drept contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare. Punerea în aplicare a mandatului a fost amânată pentru data de 19 martie.

”Amână soluţionarea cauzei la data de 19.03.2018, ora 14:00 pentru când: Solicită reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate A. N.-A. şi traducerea acestuia în limba română. Se citează persoana solicitată A. N.-A.din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu cu menţiunea prezenţei obligatorii” se arată în încheierea de ședință a Curții de Apel Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax