Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat reţinut de Poliţie, după scandal la Câlnic. L-a lovit cu un cuţit, pe un tânăr de 27 de ani

Publicat

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Câlnic a fost reţinut de poliţiştii din Sebeş, în urma unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane din aceeaşi localitate. Un tânăr de 27 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un cuţit de consătean.

Potrivit IPJ Alba, în 18 februarie, în jurul orei 19.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza localității Câlnic, a avut loc o altercație, iar o persoană a fost rănită cu un cuțit în zona abdominală.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au constatat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat de 45 de ani, pe de o parte şi doi tineri de 30 şi 27 de ani, pe de cealaltă parte, toţi din comuna Câlnic, s-a produs un conflict spontan.

În timpul conflictului, bărbatul de 45 de ani l-a înjunghiat cu un cuţit, în zona abdominală, pe tânărul de 27 de ani.

Acesta din urmă a fost transportat la spitalul din Sebeş, iar ulterior la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Faţă de bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax