Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat reținut de polițiști după ce a spart un magazin și o cabană din Noșlac

Publicat

sediu ipj

Un bărbat de 41 de ani care ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin alimentar și dintr-o cabană din Noșlac a fost reținut de poliție. Din primele cercetări, pe timp de noapte, bărbatul ar fi forțat ușile celor două locații de unde ar fi sustras bunurile. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş – Postul de Politie Noşlac au identificat, un bărbat de 41 de ani bănuit de furt calificat.

Aceasta ar fi intrat într-un magazin alimentar şi într-o cabană din comuna Noşlac, judeţul Alba, de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 700 lei.

La data de 11 aprilie 2019, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Noşlac l-au identificat pe un bărbat de 41 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, ca persoană bănuită de săvârșirea a două furturi, din comuna Noşlac.

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 06 aprilie 2019, de către o persoană care deţine o cabană în satul Captalan din com. Noşlac cu privire la faptul că, în timpul nopţii, persoane necunoscute i-au forțat ușa de la intrare şi i-au sustras mai multe bunuri din interior.

În următoarea zi, poliţiştii au fost sesizaţi că si la magazinul alimentar din satul Copand, comuna Noşlac, persoane necunoscute au forțat în timpul nopţii, ușa de la intrare şi au sustras mai multe bunuri din interior.

Prejudiciul a fost recuperat partial şi restituit persoanelor vătămate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax