Connect with us
Publicitate

BLAJ

Bărbat REȚINUT de polițiștii din Blaj. A încălcat ordinul de protecție provizoriu și și-a sechestrat soția

Publicat

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au reținut un bărbat care nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și s-a apropiat de soția sa. În plus, bărbatul ar fi determinat-o să intre într-o cameră a locuinței și ar fi împiedicat-o să o părăsească înainte de a-i promite împăcarea.  

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, nu ar fi respectat dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști la data de 5 februarie 2022, s-ar fi apropiat de soția sa și ar fi determinat-o să intre într-o cameră a imobilului în care bărbatul locuiește, împiedicând-o să o părăsească înainte de a-i promite că se vor împăca.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și lipsire de libertate în mod ilegal și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 9 februarie 2022, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax