Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat REȚINUT la Alba Iulia pentru furt. A sustras scule electrice din clădirea unui liceu, aflată în renovare

Publicat

catuse

Un bărbat care locuiește ilegal în Alba Iulia a fost reținut de Poliție, pentru furt. A sustras scule electrice în valoare de 10.000 de lei dintr-o clădire aflată în renovare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, care locuiește fără forme legale pe raza municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unui furt, faptă reclamată poliției la data de 5 martie 2020.

În noaptea de 4/5 martie, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-un imobil de pe strada Avram Iancu din Alba Iulia, aflat în renovare și ar fi sustras mai multe scule electrice a căror valoare a fost estimată de păgubit la 10.000 de lei.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unor surse, clădirea în renovare aparține unui liceu din oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax