Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat reținut pentru că s-a apropiat de sora sa în vârstă de 62 de ani, deși avea interdicție din cauza unui conflict anterior

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un bărbat care nu ar fi respectat ordinul de protecție provizoriu și s-ar fi apropiat de sora sa, cu toate că acest lucru îi era interzis.

Este cercetat pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și violență în familie.

În după amiaza zilei de 11 aprilie 2022, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, de către o femeie, de 62 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către fratele ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 50 de ani,din Aba Iulia, în timp ce se afla la în locuința părinților săi, pe fondul unor neînțelegeri avute cu sora sa, ar fi agresat-o.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

În ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, care prevedea păstrarea unei distanțe față de sora sa, bărbatul s-a apropiat de femeie.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre masurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate