Contacteaza-ne si pe
Publicitate

CUGIR

Bărbat scos din mașină, bătut și jefuit, la Cugir. Tâlhărie ca în filme, în plină zi, pe o stradă din oraș

Publicat


masina politie

Un bărbat a fost tâlhărit ziua în amiaza mare, în Cugir. Acesta se afla într-o mașină, parcată pe o stradă din oraș, când a fost atacat de către doi bărbați.

Unul dintre cei doi agresori l-a scos afară pe acesta și a început să îl lovească. În același timp, cel de al doilea agresor a intrat în mașină și a luat portofelul care se afla pe banchetă. Din portofel, aceștia au furat suma de 60 de lei.

Cei doi agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor care anchetează cazul, unul dintre suspecți, S. Andrei, l-a amenințat și i-a cerut bani unui alt bărbat, care se afla într-un autoturism, parcat pe o stradă din Cugir. Incidentul s-a petrecut în data de 19 iulie, în jurul orei 16.30.

Deoarece bărbatul a refuzat să îi dea bani, Andrei l-a tras afară din autoturism și l-a lovit cu pumnul în gură. Victima sa a căzut la pământ, iar agresorul a continuat să îi ceară bani.

Profitând de situația creată, N.S. Iulian, s-a urcat pe bancheta din spate a automobilului și a luat portofelul bărbatului căzut. Din portofel, Andrei a sustras suma de 60 de lei.

Mai mult, bărbatul bătut dar și prietenul cu care era în mașină au fost amenințați de către S. Andrei, cu acte de violență, dacă se vor adresa poliției.

”În data de 19.07.2019, în jurul orei 16:30, în timp ce persoana vătămată D.H. se afla în autoturismul aparţinând lui F.A., parcat pe raza oraşului Cugir, inculpatul S.A. i-a solicitat bani persoanei vătămate prin ameninţarea cu acte de violenţă şi a tras-o cu forţa afară din autoturism, iar întrucât persoana vătămată nu a fost de acord să îi ofere inculpatului bani, acesta din urmă i-a aplicat o lovitură cu pumnul în gură şi a trântit-o la pământ, continuând să îi ceară bani.

În momentul în care persoana vătămată a încercat să se ridice de pe sol, inculpatul S.A. a încercat să îi sustragă telefonul din buzunar, însă victima a apucat să îl scoată şi să îl pună în maşină, pe locul din dreapta faţă, pentru a nu-i fi sustras.

Profitând de acest incident, inculpatul N.S.I., care l-a însoţit pe inculpatul S.A. şi a urcat pe bancheta din spate a autoturismului, a luat din autoturism portofelul persoanei vătămate şi i l-a predat inculpatului S.A., care a sustras din portofel suma de 60 lei.

Persoana vătămată a reuşit să îşi recupereze portofelul din mâna inculpatului S.A., întrucât în interiorul acestuia mai avea alte bunuri personale.

Proprietarul autoturismului, numitul F.A., i-a solicitat inculpatului N.S.I. să coboare din autoturism, iar acesta din urmă a coborât şi împreună cu inculpatul S.A. au adresat ameninţări persoanei vătămate şi lui F.A. cu exercitarea unor acte de violenţă dacă se vor adresa organelor de poliţie.

Ambii inculpaţi au fost cercetaţi şi trimişi în judecată în mai multe dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni, inclusiv infracţiuni de tâlhărie calificată, iar inculpatul N.S.I. a comis infracţiunile din prezenta cauză în timp ce se afla sub control judiciar pentru comiterea unor infracţiuni de furt, lovire sau alte violenţe şi distrugere”. se arătă în rechizitoriul întocmit de către procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Smochina

    luni, 22.07.2019 la 20:13

    Le place mai mult la pușcărie, unde stau pe banii noștri.
    Ia sa-i puna la munca, astia sunt scursurile societății…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Administrația din Sibiu face toate reparațiile capitale dintr-un cartier mare, DEODATĂ. Cea din Alba Iulia face planuri

Publicat

Administrația locală din Sibiu aplică o nouă viziune urbanistică, relativ necunoscută în România: repară un cartier mare al orașului de la un capăt la celălalt. Primăria nu se limitează la a repara câte o stradă, pe rând, ci remodelează întregul cartier printr-un singur proiect.  Recent, Sibiu a scos la licitație cel mai mare contract de […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Vremea SE ÎNCĂLZEȘTE din nou în județul Alba, datorită unei mase de aer cald din Nordul Africii. Ce temperaturi vor fi

Publicat

Meterologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Alina Șerban anunţă că începând de sâmbătă, odată cu intrarea în România a unei mase de aer cald, vremea se încălzeşte semnificativ, mai ales în zonele înalte. De astăzi, în ţara noastră a pătruns o masă de aer cald din nordul Africii, lucru care va determina o încălzire semnificativă. „Într-adevăr, […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Atracţii turistice în Alba: Casele albe de la Rimetea şi Cetatea Colţeşti. Ce poți vizita acolo

Publicat

Rimetea

Localitatea Rimetea se află la 24 de kilometri de Aiud și la 7 kilometri de Buru, la poalele vârfului Piatra Secuiului. Este locul unde populatia, majoritatea maghiară, păstrează cel mai bine tradiţiile. Puțini ştiu că Rimetea a fost, pe vremuri, un renumit oraș, cu peste 2.000 de locuitori. Astăzi, Rimetea este cunoscută pentru arhitectura caselor, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vlad Botoș deschide primul cabinet de europarlamentar la Alba Iulia, înaintea liberalilor Hava, Motreanu și Bogdan

Publicat

Europarlamentarul Vlad Botoș își deschide sâmbătă, 14 decembrie, un europarlamentar la Alba Iulia. Este primul (și poate singurul) membru al Parlamentului European care face acest lucru. Aceasta cu toate că PNL are trei europarlamentari cu legătiuri vechi în județ: Mircea Hava, fost primar longeviv la Alba Iulia, Dan Motreanu, fost membru marcant al organizației județene […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate