Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat și femeie din Dolj, cercetați pentru furt în Alba. Au sustras unei vârstnice din Muncelu suma de 4100 de lei

Publicat

Un bărbat și o femeie din județul Dolj sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru furt. Sub pretextul că doresc să cumpere miere de albine, aceștia au profitat de neatenţia unei vârstnice din localitatea Muncelu şi i-au sustras suma de 4.100 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat. 

Poliţiştii din Baia de Arieş au identificat, cu operativitate, două persoane din judeţul Dolj, bănuite de un furt din locuinţă. Sub pretextul că doresc să cumpere miere de albine, un bărbat şi o femeie au profitat de neatenţia unei vârstnice din localitatea Muncelu şi i-au sustras suma de 4.100 de lei. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iunie, în jurul orei 13.40, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată de către o femeie de 76 de ani, din localitatea Muncelu, ce aparţine de Baia de Arieş, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.00, a fost victima unei infracțiuni de furt din locuinţă, fiindu-i sustrasă suma de 4.100 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că la locuinţa femeii s-ar fi prezentat o femeie şi un bărbat pentru a cumpăra o cantitate de miere.

Pentru a plăti mierea, cei doi i-ar fi înmânat o bancnotă de 200 de lei şi ar fi solicitat rest, context în care ar fi observat locul unde aceasta îşi ţinea banii. Ulterior, profitând de neatenţia victimei, cei doi ar fi sustras suma de 4.100 de lei.

În urma activităților de cercetare desfășurate de poliţiştii din Baia de Arieş, cu sprijinul poliţiştilor din Sălciua şi Ocoliș şi cu ajutorul semnalmentelor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 48 de ani şi o femeie de 35 de ani, ambii din judeţul Dolj, care au recunoscut comiterea faptei şi de la care a fost recuperat întreg prejudiciul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atenţionează cetăţenii cu privire la persoanele ce oferă sau se arată interesate să cumpere diferite obiecte şi le recomandă să manifeste vigilenţă şi să nu le permită, sub nici o formă, accesul în locuinţă.

„Dacă observaţi că cineva dă târcoale casei sau încearcă să pătrundă în locuinţă, sunaţi imediat la poliţie!”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax