Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat trimis în judecată după ce a furat 13 păuni dintr-o fermă din Alba. Unde au fost găsite păsările, după o percheziție

Publicat

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, după ce a furat, dintr-o fermă din oraș, 13 păuni. 

Doar 11 păuni au fost recuperați în viață, după ce doi au murit.

Furtul s-a petrecut în noaptea de 16 spre 17 august 2021. Potrivit motivării instanței, inculpatul este pasionat de ornitologie, iar în luna mai a anului 2021 a vizitat ferma din Aiud, de unde a cumpărat doi pui, de 1 an.

Acesta a luat decizia de a fura mai multe păsări, câteva luni mai târziu. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru furt calificat, iar în 26 iulie 2022 dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Potrivit motivării instanței, ”în noaptea de 16/17.08.2021, inculpatul s-a deplasat cu autoturismul marca Volkswagen Touran, până la respectiva fermă, după cum reiese din vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

De acolo, a sustras un număr de 13 păuni, din care o parte i-a depozitat în două locații.

Conform percheziției domiciliare efectuate în cauză, la adresa indicată mai sus, au fost identificați 7 păuni, din care 4 au fost recunoscuți de către persoana vătămată. Ulterior, inculpatul i-a restituit și restul păunilor, care se aflau într-o altă locație. Din totalul de 13 păuni, 11 au fost recuperați în natură, iar doi prin echivalent, întrucât a intervenit decesul păsărilor”, se arată în documentul citat.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax