Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat, trimis în judecată după ce a violat un minor din Alba Iulia care se afla în practică la o firmă din domeniul HoReCa

Publicat

politie noaptea

Un bărbat a fost trimis în judecată, după ce în urmă cu mai bine un an și jumătate a violat un tânăr de 16 ani din Alba Iulia.  Fapta este cu atât mai gravă, încât victima acestuia era într-o stare avansată de ebrietate și nu s-a putut apăra. 

Mai mult de atât, potrivit surselor juridice alba24.ro, violul s-ar fi petrecut în timp ce tânărul se afla în practică, la o societate comercială din domeniul HoReCa, iar locul violului ar fi fost chiar în incinta societății comerciale. 

Momentan dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 6 septembrie, însă nu a primit un prim termen de judecată.

”În noaptea de 15/16.01.2020, în intervalul orar 04:20 – 07:26, profitând de faptul că persoana vătămată T. (în vârstă de 16 ani) se afla în imposibilitate de a se apăra și de a-și exprima voința datorită unei stări avansate de ebrietate, inculpatul a întreținut cu acesta un act sexual”, au transmis reprezentații Parchetului Judecătoriei Alba Iulia la solicitarea alba24.ro.

În urma violului, tânărul a avut nevoie de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax