Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat trimis în judecată după ce ar fi violat o minoră de 12 ani, într-un apartament din Alba Iulia. Precizările procurorilor

Publicat

Un bărbat a fost trimis recent în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru viol. Dosarul a fost înregistrat în 3 martie 2023 și momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Bărbatul va fi judecat pentru viol după ce procurorii au probat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 12 ani, într-un apartament din Alba Iulia. Potrivit legii, minora nu putea să consimtă în mod valabil întreținerea unui act sexual, au precizat procurorii.

Faptele s-au petrecut în luna decembrie 2021.

În rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt:

”În noaptea de 13/14.12.2021, în timp ce se afla într-un apartament din mun. Alba Iulia, bld. Transilvaniei, jud. Alba, inculpatul L. a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată M., în vârstă de 12 ani, ce nu putea să consimtă în mod valabil la întreținerea raportului sexual.

Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal, reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea dosarului la instanţă, spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmit procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru alba24.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax