Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat trimis în judecată după ce polițiștii rutieri din Alba i-au găsit în mașină un gram și jumătate de cannabis

Publicat

Un bărbat va fi judecat de magistrații Tribunalului Alba, după ce în timpul unui control de rutină pe Autostrada A10, pe raza orașului Aiud, polițiștii rutieri au găsit un plic cu cannabis.

Este vorba despre o faptă petrecută în ultima lună a anului 2022. Pe numele acestuia nu au fost luate măsuri preventive sau măsuri asiguratorii.

Rechizitoriul a fost administrat pe procuorii DIICOT Alba Iulia, iar în data de 2 martie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”s-a reţinut în fapt că, în data de 12.07.2022, în jurul orei 23:10, inculpatul conducea, pe autostrada A10, fiind oprit de organele de poliție din cadrul Inspectoratrului Județean al Poliției – Brigata Autostrăzi.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui control asupra autoturismulu ocazie cu care au identificat următoarele: un plic în care se află masă vegetală; un dispozitiv de mărunțire ce conține masă vegetală; o cutie care conținea o folie din aluminiu în care se afla masă vegetală.

Fiind întrebat despre bunurile și substanțele identificate, inculpatul a afirmat în fața organelor de poliție că sunt substanțe interzise și că a consumat o parte din aceste substanțe în data de 11.07.2022.

Inculpatul  a fost testat cu aparatul Drager-Drugtest în vederea depistării consumului de substanțe psihoactive, ocazie cu care aparatul a indicat o valoare pozitivă pentru CANNABIS (THC)” se arată în documentul citat.

Dosarul se va judeca pe rolul Tribunalului Alba pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax