Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bărbaţi amendaţi pentru provocarea unui scandal, într-un local de pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia

Publicat

Doi cetăţeni din Alba Iulia, aflaţi sub influenţa alcoolului au provocat un scandal, în week-end, la un local situat pe B-dul Revoluţiei din municipiu. După ce s-au cinstit bine cu mai multe pahare de băutură, cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, respectiv 37 de ani , au adresat injurii, deranjând pe cei aflaţi în local.

Puşi pe harţă, cei doi au i-au ameninţat pe ceilalţi clienţi cu bătaia. Nici personalul de serviciu nu a scăpat de furia lor, aceştia fiind îmbrânciţi şi înjuraţi. Incidentul a fost stopat de intervenţia unui echipaj de jandarmerie, care i-a sancţionat contravenţional pe cei doi scandalagii, cu 600 de lei.

Nici ziua de duminică nu a fost una liniştită pentru jandarmi. Aceştia au intervenit pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, tot la aplanarea unui scandal, pornit între doi bărbaţi. De data aceasta, doar un scandalagiu s-a ales cu o amendă de 600 de lei.

Jandarmii amintesc cetăţenilor că orice scandal provocat sau participarea efectivă la acesta, în locuri sau localuri publice, se sancţionează cu amendă între 200 de lei şi 1.000 de lei, iar, dacă faptele se săvârşesc în incinta unei unităţi de învăţământ, instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unei categori de persoane defavorizate, amenda contravenţională creşte, fiind cuprinsă între 1.000 de lei şi 3.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax