Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi care au condus fără permis sau sub influenţa alcoolului, pe drumuri publice din Alba, cercetaţi de Poliţie

etilotest, test alcool, politia

Publicat

Doi bărbaţi care au condus autoturisme, în weekend, fără permis sau sub influenţa alcoolului sunt cercetaţi de Poliţia Alba. Unul dintre ei a fost oprit în trafic la Teleac, celălalt în Alba Iulia.

Duminică, în jurul orei 4.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza localităţii Teleac, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Roşia de Secaş. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

În 24 septembrie 2018, în jurul orei 00.20, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate