Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați care au furat din cutia milei în Hunedoara și Alba, reținuți de Poliție. Doi au fost eliberați recent din închisoare

Publicat

Trei bărbați din județele Sibiu și Hunedoara au fost reținuți pentru furturi comise în mai multe locații, printre care și Alba Iulia. Doi dintre ei sunt recidiviști, iar cel mai recent furaseră bani din cutia milei, la o catedrală din Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, duminică, 6 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, împreună cu poliţiştii Birourilor de Investigaţii Criminale ale Poliţiilor Municipiilor Hunedoara şi Deva, în urma unor activități de cercetare penală, au identificat şi depistat pe raza municipiului Hunedoara, trei bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, 29 de ani şi 28 de ani, din comuna Laslea, judeţul Sibiu şi din municipiul Hunedoara.

Aceștia sunt presupuşi autori ai unei infracțiuni de furt comisă în 10 ianuarie 2022: ar fi intrat prin efracţie în interiorul Catedralei Eroilor din municipiul Hunedoara şi ar fi sustras din cutia milei suma de 500 de lei. Din cercetările penale, rezultă faptul că bărbații (doi dintre aceştia fiind recidivişti şi eliberaţi recent din penitenciar) ar mai fi participat şi la alte furturi comise pe raza localităţilor Hunedoara, Simeria din judeţul Hunedoara şi municipiul Alba Iulia, judeţul Alba.

Presupuşii autori ai acestor infracţiuni au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În continuare, anchetele penale sunt în desfăşurare, sub directa îndrumare şi coordonare a procurorilor de caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax