Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi care conduceau vehicule fără a deţine permis, opriţi în trafic la Sebeş şi Ighiu. Sunt cercetaţi penal

Publicat

politie

Doi bărbaţi care nu aveau permis de conducere, dar au condus vehicule pe drumuri publice, sunt cercetaţi de către poliţiştii din Alba. Unul dintre ei a fost oprit în trafic la Sebeş, celălalt în comuna Ighiu.

Potrivit IPJ Alba, în 21 august, în jurul orei 10.00, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au oprit, pentru control, pe strada Drumul Sibiului din municipiu, un autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.45, poliţiştii Secției 1 de Poliție Rurală Galda l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Ighiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax