Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bărbați cercetați penal la Câmpeni, după ce și-au amenințat partenerele. Au fost emise ordine de protecție

Publicat

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale la Câmpeni, după ce și-ar fi amenințat partenerele. Polițiștii au emis și ordine de protecție provizorii.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 ianuarie, în jurul orei 11.00, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 47 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubinul ei. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată, cu moartea, de către concubinul său, în vârstă de 44 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de partenera sa. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Tot marți, în jurul orei 14.30, o femeie de 34 de ani, din Câmpeni, a sesizat Poliția Orașului Câmpeni cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubin. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, ar fi amenințat-o pe femeie cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost înlăturat, imediat, din locuința comună. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax