Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi cu dosare penale în Alba, pentru conducere fără permis. Unde au fost controale în trafic

Publicat

politie amenzi

În ultimele 24 de ore, trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale în Alba, după ce au fost depistaţi în trafic, conducând fără permis. Poliţiştii i-au oprit pentru control la Alba Iulia, Şibot, respectiv pe DJ 107 – Blaj.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 2/3 mai, în jurul orei 00.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Tăuţi Măgheruşi, judeţul Maramureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat din data de 25 aprilie, după ce a fost depistat de poliţiştii din Maramureş circulând cu viteză peste limita legală.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Tot miercuri, în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Şibot, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Şibot, în timp ce circula cu un moped neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În 2 mai, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax