Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbați cu dosare penale în județul Alba, după ce au fost opriți în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Patru bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic, în județul Alba. Polițiștii au descoperit că trei dintre ei se aflau la volan sub influența alcoolului, iar unul circula fără permis.

Potrivit IPJ Alba, marți, 20 august, în jurul orei 9.15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gemenilor din municipiu. În urma testării  cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, în jurul orei 7.30, polițiștii rutieri din Aiud au oprit un bărbat de 60 de ani, din comuna Hopârta, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107E. În cazul său, la testarea cu etilotest, rezultatul a fost 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Marți, în jurul orei 22.00, pe strada Doinei din Cugir a fost depistat un bărbat de 59 de ani, din comuna Sărmașu, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marți, 20 august, în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Jidvei au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea, pe raza localității Feisa, un moped neînmatriculat. Acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările în cazul său sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate