Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați cu dosare penale la Alba Iulia și Ocna Mureș. Ce au indicat testările pentru droguri sau alcool. Unul nu avea nici permis

Publicat

Trei bărbați s-au ales cu dosare penale la Alba Iulia, respectiv Ocna Mureș, în ultimele 24 de ore, după ce au fost testați la volan, pentru droguri sau alcool. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30, un bărbat de 34 de ani din Orăștie (Hunedoara) a fost oprit de polițiștii rutieri, pe strada Ion Agârbiceanu din Alba Iulia.

La testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. În plus, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Spre dimineață, în jurul orei 4.50, polițiștii de ordine publică au oprit o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani, din comuna Macea, județul Arad. Acesta circula pe Bulevardul Încoronării.

La testarea sa cu aparatul poliției, au fost constatate indicii privind prezența substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal”, a precizat IPJ Alba, în cazul celor două testări.

Cei doi au fost conduși la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Alcool la volan

În Ocna Mureș, a fost identificat în trafic un șofer care consumase alcool.

Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din Ocna Mureș. A fost oprit pe strada Lungă din oraș, joi, 22 februarie, în jurul orei 11.00.

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Alba.

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax