Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi cu dosare penale pentru infracțiuni rutiere, la Sebeş şi Şpring. Au condus fără permise sau sub influenţa alcoolului

Publicat

etilotest1Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni rutiere, după ce poliţiştii i-au surprins în trafic, la Sebeș, respectiv Șpring. Un bărbat de 64 de ani din Săsciori fost prins de polițiștii din Sebeș conducând fără permis, iar un tânăr de 27 de ani, din județul Sibiu, a fost depistat conducând un autoturism fără permis și cu alcool „la bord”, pe raza comunei Șpring.

Joi, 5 noiembrie, la ora 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sebeş, au oprit pentru control pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş, un autovehicul condus de un bărbat de 64 ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba.

Din verificările ulteriore efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta posedă o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, al cărei termen de valabilitate era expirat.

În cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de unui vehicul fără permis de conducere.

Tot joi, poliţişti din cadrul Posturilor de poliţie Doştat şi Daia Română, au oprit pentru control, pe raza comunei Şpring un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din judeţul Sibiu.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a verificărilor ulterioare efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ovidiu o

    vineri, 06.11.2015 at 18:47

    Felicitari politistilor 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax