Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Aiud, reținuți și propuși pentru arestare prevenită. Au furat mai multe unelte agricole

Publicat

arestat_catuse Doi bărbați de 26 și 30 de ani din Aiud au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de oare după ce au fost identificați ca fiind autorii unui furt de unelte agricole. Cei doi sunt propuși pentru arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost sesizați, miercuri 20 iulie, cu privire la producerea unui furt de unelte agricole.
În urma cercetărilor efectuate, în data de 21.07.2016, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat autorii furtului  M.C. de 30 de ani şi B.T. de 26 de ani, ambii din Aiud, judeţul Alba.

Uneltele agricole au fost recuperate în întregime iar faţă de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

M.C. si B.T. urmează sa fie prezentați Instanței de Judecata în data de 22.07.2016, cu propunere de arestare preventivă.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1 şi de articolul 229 alineatul 1 litera d din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax