Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbați din Aiud și Cricău, cu dosare penale după ce și-au bătut soțiile. Unul dintre ei s-a întors acasă, deși avea interdicție

Publicat

Doi bărbați, unul din Aiud și celălalt din Cricău au ajuns în atenția Poliției, după ce și-au agresat soțiile. Unul dintre ei s-a întors acasă, deși pe numele său era emis ordin de protecție și nu avea voie să se mai apropie de consoartă.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din comuna Cricău, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț. Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția sa, ar fi lovit-o în zona membrelor inferioare.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. După câteva ore, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul se afla la domiciliul său,  încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa și de domiciliu. Bărbatul s-a ales cu încă un dosar penal, pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu.

La Aiud, tot vineri, polițiștii din Aiud au  fost sesizați, de către o femeie de 59 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că în 18 februarie, în jurul orei 22.00, ar fi fost agresată de soț.

Femeia a mai susținut că soțul său ar fi amenințat-o cu moartea.

Polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care l-au obligat să părăsească domiciliul și să păstreze distanța față de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit și un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax