Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbaţi din Aiud şi Jidvei, cu dosare penale. Au condus maşini cu alcool „la bord”. Ce au mai descoperit poliţiştii

Publicat

actiune masina politiaDoi bărbaţi, din Aiud, respectiv Jidvei, sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba, după ce au condus autoturisme sub influenţa alcoolului. Au fost opriţi în trafic, la Aiud şi Blaj.

Duminică, 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe P.D., de 51 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.15, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au depistat pe R.N., de 48 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului condus de bărbat, era expirată din luna ianuarie 2017.

Faţă de R.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax