Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați din Alba, arestați preventiv pentru comercializare de hașiș. Drogurile aduse din Spania erau vândute în țară cu 60 de lei gramul

Publicat

Doi bărbați din județul Alba au fost arestați preventiv, miercuri, de Tribunalul Alba sub acuzația de deținere și introducere în țară de droguri de mare risc. Este vorba despre Florin Marta – arestat în lipsă și Petru Țiplea.

Dosarul este instrumentat de DIICOT , Serviciul Teritorial Alba Iulia. Potrivit procurorilor, Petru Țiplea, domiciliat în Sebeș și Florin Marta, din Alba Iulia, comercializau hașiș provenit din Spania, ce ulterior era vândut pe raza județului Alba. Marta era cel care trimitea drogurile din străinătate. Până în prezent, oamenii legii au identificat și 7 consumatori, iar doi dintre ei au primit interdicția de a părăsi țara, după ce s-a descoperit că ajutau la vânzarea drogurilor.

Mai mult, unul dintre aceștia și-ar fi folosit fiica minoră pentru a porționa și ambala hașișul și chiar pentru a-l introduce pe piață. Procurorii au identificat 6 astfel de transporturi. Drogurile erau cumpărate în Spania cu 150 de euro / 50 de grame și, ulterior, vândute în țară contra sumei de 50-60 de lei gramul. Toți consumatorii erau din Alba Iulia și Sebeș. Din cercetările efectuate a rezultat că, în  perioada mai – iulie 2012, a fost expediată şi introdusă în ţară cantitatea de aproximativ 300 grame de haşiş. Coletele erau introduse  în țară prin intermediul unei firme de transport.

Cercetările continuă. Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax